Bouwopruimer / sloper

Vacatures bouwopruimer / sloper 

Wilt u werken in de bouw en zoekt u een uitstekende baan om uzelf verder te ontwikkelen? Of bent u een bouwopruimer of sloper in hart en nieren? JSDetachering zoekt bouwopruimers die de verantwoordelijkheid willen nemen voor een keurige werkplek. Een bouwopruimer voorkomt ongelukken, houdt overzicht, zorgt voor de verdeling van binnenkomende materialen, voorkomt diefstal en assisteert andere vaklieden. Een baan om trots op te zijn.

Bent u de bouwopruimer die we zoeken?

Een goede bouwopruimer of sloper heeft verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over inzicht. Hij is behulpzaam, toont initiatief en heeft twee rechterhanden. Hij realiseert zich dat een bouwopruimer onmisbaar is in de bouw en neemt het werk serieus. Het voorkomen van ongelukken staat bij  JSDetachering hoog in het vaandel en dat begint bij een opgeruimde werkplek. Dat betekent ook dat binnenkomende bouwmaterialen direct verdeeld worden en zorgvuldig opgeruimd zijn.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden!

Wie wil werken in de bouw en beschikt over bovenstaande capaciteiten, kan als bouwopruimer zichzelf ook ontwikkelen binnen JSDetachering. Bouw opruimen is een opstap waar je onder andere door assistentie te verlenen aan nadere vaklieden veel van leert. Bovendien kunnen wij je scholingstrajecten en begeleiding door vakmensen bieden. Bij JSDetachering hebben diverse bouwopruimers zich opgewerkt tot timmerman en zelfs uitvoerder!

Functie eisen:

  • een afgeronde opleiding LBO
  • ervaring met eerder genoemde werkzaamheden
  • zelfstandig en flexibel
  • aanpakker
  • een geldig VCA
  • eigen vervoer

Bijzonderheden:

Wij bieden een uitstekend en marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en doorgroeimogelijkheden met scholingstrajecten.

Opdrachtgever:

Voor verschillende gerenomeerde bouwbedrijven zijn wij continue op zoek naar bouwopruimers en slopers.

Aanmeldformulier vacature bouwopruimer / sloper

Uw naam (verplicht veld)

Uw e-mail (verplicht veld)

Uw telefoonnummer (verplicht veld)

Onderwerp

Uw bericht

JS Detachering

JS Detachering Heerenveen
K.R. Poststraat 100-1
8441 ER  Heerenveen
Telefoon: 0513 – 610 000
Fax: 084 – 836 1945
E-mail: info@jsdetachering.nl
 
JS Detachering Amsterdam
Singel 540
1017 AZ Amsterdam
Telefoon: 0513 – 610 000
Fax: 084 – 836 1945
E-mail: info@jsdetachering.nl
 
Postadres
K.R. Poststraat 100-1
8441 ER Heerenveen